GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Dr. Mehmet Erol Balık İlkokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında etkinlikler gerçekleştirildi.

Şbt

Rehberlik Servisi, bireyin kendini anlamasını,sorunlarını çözmesini,çevresiyle dengeli ve sağlıklı bir uyum içinde olmasını ve kendisini gerçekleştirmesini sağlar. Rehberlik Servisi,öğrencilerimizin okula uyumunu sağlamada ve bu konuda veliyi yönlendirmede etkin bir rol oynar. Çeşitli konularda yapılan seminer ve okul içi etkinlikler sayesinde öğretmen,veli ve öğrencilerin etkileşimini sağlayıp ihtiyaç duydukları konularda bilgi sahibi olmalarını sağlar.

Bu kapsamda öğrencilerin okula uyumunu sağlamak ve  Rehberlik Servisini tanıtmak amacıyla Okul Psikolojik Danışmanlarımız Fatma ÖZDEMİR ve Kübra GÜNDOĞAN sınıflarımızda şu etkinlikleri yaptılar:  Öğrencilere ilk olarak Gökkuşağı hikayesini anlatıp hikayeyle ilgili boyama etkinliği yaptırdılar. Daha sonra da Rehber Öğretmenin görevlerini somut materyallerle destekledikten sonra öğrencileri Rehberlik Servisine çıkardılar.  Ayrıca 3. ve 4.sınıf öğrencilerine yönelik sosyometri uyguladılar. Okul Psikolojik Danışmanlarımız Fatma ÖZDEMİR ve Kübra GÜNDOĞAN’a yapmış oldukları bu güzel etkinliklerden dolayı teşekkür ederiz.

2/C sınıfı öğrencilerinin atasözleri ve deyimleri resimleme çalışmaları

Şbt

Okulumuz dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında atasözleri ve deyimleri resimleme sergisi açtı

Şbt

2/C sınıfı öğrencileri drama ile atasözleri ve deyimleri anlatıyor.

Ara

BEN ANTEPLİLERİN GÖZLERİNDEN NASIL ÖPMEM Kİ; ONLAR YALNIZ GAZİANTEP'İ DEĞİL TÜRKİYE'Yİ DE KURTARDILAR.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

"Türküm diyen her şehir, her kasaba ve en küçük Türk köyü Gazianteplileri kahramanlık timsali olarak alabilirler..." M. Kemal ATATÜRK

Şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz...

Ara

Türkçe dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimizin emekleri ile hazırlanmış Türkçe sözlükler

Ara

1 C Sınıfı G harfini  geyik görsel çalışması ile eğlenerek ve grup çalışması kurallarını uygulayarak öğrendiler.

Ara

2A sınıfı drama etkinlikleri yaparak empati yaptılar. 3 Aralık Engelliler Gününü kutladılar.

Ara

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan yerli malı haftasında okulumuz sınıfları yerli malı kullanmanın önemi ve tutumlu olmanın gerekliliği ile ilgili çalışmalarını sergilediler.

Kas

OKULUMUZDA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA ETKİNLİKLERİ DÜZENLENMİŞTİR. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜRLERİMİZLE...

ATAM İZİNDEYİZ

Eyl

.OKULUMUZ AŞAĞIDA YER ALAN DERS SAATLERİ ÇİZELGESİNE BAĞLI OLARAK 11.09.2023 PAZARTESİ GÜNÜ KENDİ BİNASINDA HİZMETE BAŞLAYACAKTIR. YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDER BAŞARILI BİR SENE OLMASINI DİLERİM.